Jsme tu pro všechny generace

budova z uliceSokolovna je ve většině českých měst důležitým sportovním centrem a nejinak je tomu ve Veltrusích. Zdaleka neposkytuje zázemí pouze sportuchtivým zájemcům a dětem z místní ZŠ, dává prostor i kultuře – zejména v prostorách klubovny v patře, vybudované a spravované ASPV Veltrusy – a také nejmenším dětem prostřednictvím Rodinného centra Havránek v přízemí. To nabízí program čtyři dny v týdnu, díky němuž do budovy Sokola přitáhne každý týden desítky dětí s rodiči. Zhruba jednou či dvakrát do měsíce se v klubovně i nadále setkávají také starší členky a členové Sokola, kteří sem přicházejí zejména oslavit životní jubilea.

Prakticky každý den se v budově něco děje a to je dobře. Přesto jsou ještě v rozvrhu volná okénka, která je možné zaplnit (přesvědčit se můžete snadno v našem kalendáři, kde vidíte, jak je využita tělocvična i klubovna). Máte-li zájem či námět na další aktivitu, stačí si najít volný termín a domluvit se s členy výboru TJ Sokol Veltrusy. (Jak víme, podobně k využití nabízí také ASPV svou novou klubovnu v patře, která nabízí příjemné posezení s možností lehkého občerstvení díky barovému pultu a kuchyňce, samozřejmě po domluvě s členy výboru ASPV, kteří se o ni starají.)

Sokol vznikl proto, aby dal lidem všeho věku příležitost sportovat, setkávat se a pomáhat druhým, a právě o to se v TJ Sokol Veltrusy snažíme.

Tento článek jsme poslali redakci Veltruského zpravodaje pro jeho prosincové vydání 2013.

komentáře

komentáře