Nová sezóna začíná a přináší nabídku nových organizací

190914-vyuziti_telocvicnyV září začíná škola a také sportovní sezona. Zahajuje ji také TJ Sokol Veltrusy a ASPV Veltrusy, ale i další organizace, jak snadno zjistíte při pohledu do kalendáře obsazení tělocvičny. Přesto jsou ještě v kalendáři (online verze) volná okénka, takže zájemci mohou přijít s vlastním programem a tělocvičnu si pronajmout.

Kromě sportovních aktivit poskytuje budova Sokola zázemí také pro rodinné centrum Havránek. Novinkou pak je využití prvního patra vstupního objektu haly. Přímo nad prostory Havránka nově provozuje jazykové studio firma Accolang, která kurzy v předchozích letech pořádala v rámci programu RC Havránek. Svou nabídku ovšem rozšířilo jak rodinné centrum, tak jazyková škola, takže má nyní každý svůj prostor. V patře sídlí také psycholožka PhDr. Pavla Majerová, která nabízí individuální i rodinné poradenství.

A do třetice novinek, tentokrát ovšem z druhé strany budovy, tedy nad šatnami. Tam začal fungovat masážní salón Pohoda Lenky Šloserové nabízející relaxační, rekondiční a sportovní masáže.

komentáře

komentáře